Handboog voor hand oog coördinatie

Handbogen zijn al millennia in gebruik, grotendeels voor oorlogs redenen maar afgelopen eeuwen is er een recreatieve kant aan gekomen. Steeds meer mensen schieten als hobby boog en er is geen reden om daar een slechte boog voor uit te hoeven kiezen. Daarom biedt dumpstorehengelo.nl nu ook deze boog aan. Dus bent u op zoek naar een nieuwe handboog? Lees dan verder.

Deze recurve handboog met [Materiaal] latten van [lengte]” en een trekkracht die [trekkracht]kg telt, is uitstekend voor [gevorderde/beginnende] schutters. De boog is voor [links/rechts] ogigen ontworpen en wordt in een mooi [kleur] geleverd.

Pijlen zal u op basis van uw armlengte moeten bestellen, voor lange afstand voor carbon aangeraden terwijl voor korte afstanden juist aluminium pijlen worden verkozen boven carbon.

Als dit uw eerste boog wordt zal u ook een armbeschermer en schiethandschoen moeten aanschaffen voor uw eigen veiligheid.

Verder is de boog [low/high] maintenance bij regulier gebruik, een aanrader is om peeswax aan te schaffen en de pees hier regelmatig mee te behandelen. Belangrijk om te weten is dat de boog nooit droog (zonder pijl) geschoten mag worden! Dit kan schade opleveren aan zowel boog als eigen persoon.

Geïnereseert? kijk op: dumpstorehengelo.nl